برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

نوشیدنی‌های قندی باعث افزایش کلسترول می‌شوند

به گزارش پایگاه خبری مدیکال اکسپرس، اکثر افراد بر این باورند که نوشیدنی‌های شیرین فقط در بروز دیابت نقش دارد، در حالی که مطالعات نشان می‌دهد مصرف نوشیدنی‌های قندی در افزایش کلسترول و تری‌گلیسیرید نیز موثر است.
مطالعه محققان دانشگاه تافتس در آمریکا نشان می‌دهد بزرگسالانی که در روز حداقل یک نوشیدنی قندی مانند نوشابه، لیموناد و آبمیوه مصنوعی مصرف می‌کنند، ‌۹۸ درصد شانس بیشتری برای ابتلا به کلسترول و تری‌گلیسیرید دارند.
کاهش کلسترول یکی از مهمترین روش‌های جلوگیری از سخت‌شدن رگ‌های خونی است. از طرفی کاهش کلسترول از تشکیل پلاک‌های خون در رگ‌ها و انسداد آن جلوگیری می‌کند و در کنار افزایش فشار خون یک روش موثر برای سلامت سیستم قلب و عروق است.
بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، بیماری‌های قلبی عروقی مهمترین عامل مرگ و میر در سراسر جهان است. بنابراین لازم است افراد برای جلوگیری از ابتلا به بیماری دیابت و بیماری‌های قلبی مصرف نوشیدنی‌های قندی را تا حد امکان کاهش دهند.
نتایج این مطالعه در نشریه American Heart Association منتشر شده است.

منبع: ایرنا
گرد آوری شده توسط جعبه نوشته (داک باکس)

  صدور گواهینامه‌های بین‌المللی کالیبراسیون پس از ۴۰ سال