بهترین سریال های ایرانی سال ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳ کدامند؟
در سالهای اخیر، صنعت سریالسازی ایران رشد چشمگیری داشته و سریالهای بسیاری توانستهاند مخاطبان گستردهای را به خود جذب کنند. در این مقاله به بررسی چهار سریال برجسته ایرانی شامل “اکازیون”، “آمرلی”، “جنگل آسفالت” و “افعی تهران” میپردازیم که هرکدام با داستانها و شخصیتهای منحصربهفرد خود، جایگاه ویژهای در میان بینندگان یافتهاند.
سریال اکازیون
“اکازیون” به کارگردانی سیدمسعود اطیابی و نویسندگی حمزه صالحی، در نوروز 1403 به شبکه نمایش خانگی آمد. این سریال کمدی، داستان رحیم را روایت میکند که در دهه ۷۰ قصد مهاجرت به کانادا را دارد اما با ممنوعالخروجی روبهرو میشود؛ مشکلی که به دایی محسن مربوط است. حضور بازیگران مطرحی مانند هادی کاظمی، ایمان صفا، غلامرضا نیکخواه و سمانه پاکدل به جذابیت این مجموعه افزوده است.
سریال آمرلی
“آمرلی” ساخته احمد ابراهیم احمد و تهیهکنندگی امیرمهدی پوروزیری، یک اثر درام و جنگی است که داستان آن در سال 2014 و در شهر آمرلی عراق روایت میشود. این سریال ماجرای یک قهرمان عراقی را نشان میدهد که با ظهور داعش زندگی او تغییر میکند. مصطفی زمانی، ناریمان الصالحی و کاظم القریشی از جمله بازیگرانی هستند که در این اثر چندملیتی حضور دارند. سریال “آمرلی” از 26 اسفند 1402 در شبکه نمایش خانگی منتشر شد و هر هفته دو قسمت جدید از آن پخش میشود.
سریال جنگل آسفالت
“جنگل آسفالت” اولین تجربه کارگردانی پژمان تیمورتاش در حوزه سریالسازی است. این سریال در ژانر معمایی و هیجانانگیز روایتگر داستان هنگامه است که برای نجات برادرش وارد ماجراجوییهای پرخطری میشود. نوید محمدزاده، امیر جعفری، مریلا زارعی و فرشته حسینی از بازیگران اصلی این سریال هستند. “جنگل آسفالت” از فروردین 1403 در شبکه نمایش خانگی به نمایش درآمده و جمعهها قسمتهای جدید آن منتشر میشود.
سریال افعی تهران
“افعی تهران” به کارگردانی سامان مقدم و نویسندگی پیمان معادی و پویا مهدویزاده، یک سریال درام و معمایی است که داستان کارگردانی را روایت میکند که درگیر پرونده قتلی پیچیده میشود. بازیگرانی چون پیمان معادی، سحر دولتشاهی و آزاده صمدی نقشهای کلیدی این اثر را بر عهده دارند. این سریال از 16 اسفند 1402 آغاز به پخش کرده و هر چهارشنبه قسمتهای جدید آن ارائه میشود.
نتیجهگیری
هر یک از این چهار سریال با داستانهای جذاب و شخصیتهای قوی، توانستهاند توجه گستردهای را جلب کنند. تنوع ژانرها از کمدی و درام تا جنگی و معمایی، باعث شده این آثار به بخش مهمی از صنعت سریالسازی ایران تبدیل شوند. پیامهای اجتماعی و انسانی این آثار نیز نقش مهمی در ایجاد ارتباط با مخاطبان داشته و باعث شدهاند تا جایگاه ویژهای در میان بینندگان خود بیابند.
منبع : سریال های ایرانی ۱۴۰۳
دیدگاه
دیدگاه ها غیر فعال است.