نخستین نشست آسیایی انجمن جهانی طب اعتیاد برگزار میشود
به گزارش روز دوشنبه ایرنا، محمدتقی جغتایی گفت: در این کنگره شاهد ارایه سخنرانی ها، پانل های تخصصی، مقالات و سایر تولیدات علمی در رشته ها و موضوعات مختلف در حوزه های علوم پایه، بالینی خواهیم بود.
وی گفت: این کنگره فرصت مغتنمی است تا اساتید، صاحب نظران، اندیشمندان، پژوهشگران و دست اندرکاران، در سطح ملی و بین المللی، نقطه نظرهای ارزشمند و تجارب گرانقدر خود را در تمامی موضوعات زیر در حوزه پیشگیری، درمان و توانبخشی اعتیاد به اشتراک گذارند.
جغتایی افزود: کنگره دانش اعتیاد که از سال ۱۳۸۵ راه اندازی شد، از جمله اولین نشست هایی بود که به طیف گسترده ای از علوم اعتیاد از مکانیسم های پایه تا سیاستگذاری ها و مسائل اجتماعی در ایران پرداخته است. این کنگره دهه گذشته به بزرگترین رویداد علمی در کشور و بزرگترین رویداد منطقه تبدیل شد.
رییس کنگره ادامه داد: چهاردهمین کنگره دانش اعتیاد مفتخر است که برای اولین بار در تاریخ خود به انجمن بین المللی طب اعتیاد پیوسته است و اولین نشست منطقه ای آسیایی در این زمینه را ایجاد کرده است که همراه و همزمان با کنگره برگزار می شود.
وی افزود: محور ویژه کنگره امسال ” فاصله بین علم و عمل: سازگاری با نیازهای نوظهور” است.
به دلیل بحران کرونا، کنگره امسال به صورت مجازی برگزار می شود. همچنین در کنگره پیش رو، یک برنامه ویژه به زبان انگلیسی در موضوعات پیشرفته دانش اعتیاد توسط سخنرانان شناخته شده از سراسر جهان برای مخاطبان بین المللی ارایه خواهد شد.
این رویداد فرصتی عالی برای کارشناسان و درمانگران خواهد بود تا به طور مؤثر، به منظور ارتقای سطح سلامت جامعه و کنترل و کاهش استفاده مواد مخدر، دانش خود را به روز کنند.
وی در باره محورهای این کنگره گفت: پیشگیری، درمان و بازتوانی، کاهش آسیب، معنویت و کاهش تقاضای مواد، حمایت های اجتماعی و کاهش تقاضای مواد، سرمایه اجتماعی، مشارکت و مسئولیت مدنی و کاهش تقاضای مواد، قانونگذاری و سیاستگذاری در کنترل و کاهش اعتیاد، آموزش در اعتیاد، توانمندسازی و جامعه پذیری بهبودیافتگان، رفتارهای اعتیادی، مددکاری اجتماعی و مدیریت مورد درد کترل و کاهش اعتیاد، روانشناسی و اعتیاد، جامعه شناسی و اعتیاد از محورهای کنگره امسال است.
به گفته جغتایی، رفتارهای جنسی در مصرف مواد، اختلالات همراه روانپزشکی در اعتیاد ، مشکلات جسمی در مصرف مواد، پرستاری اعتیاد، درمان و بازتوانی در اعتیاد، مصرف الکل و عوارض آن، اعتیاد در گروه های خاص، اعتیاد و ابعاد فرهنگی، ارزیابی آزمایشگاهی و سنجش مواد، اعتیاد و مسائل اجتماعی، اعتیاد و مسائل قانونی، روان درمانی های اعتیاد، اعتیاد در کودکان و نوجوانان، ژنتیک و اپی ژنتیک، اعتیاد در زنان، ابعاد شناختی اعتیاد، بیولوژی اعتیاد، رفتارهای اعتیادی، کاهش آسیب، سیاست ها و برنامه ها در کاهش تقاضا از دیگر محورهای این کنگره است.
منبع: ایرنا
گرد آوری شده توسط جعبه نوشته (داک باکس)
دیدگاه
دیدگاه ها غیر فعال است.