تفکیک هتلها برای پذیرش بیماران کرونایی
در روزهای گذشته در راستای درخواست وزیر بهداشت مبنی بر نقاهتگاه شدن تعدادی از هتل های کشور برای بیماران کرونا و کادر پزشکی کشور، وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی از آمادگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای اجاره هتلهای درجه یک، دو و سه به عنوان نقاهتگاه بیماران کرونایی و استقرار کادر پزشکی خبر داد.
علیاصغر مونسان، بر رعایت شیوهنامههای بهداشتی ابلاغی و پیگیری جدی در پایش و بازرسی از اماکن گردشگری و اقامتی برای اجرای این دستورالعملها تأکید کرد.
وی با اشاره به درخواست سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص اجاره هتلهای درجه یک، دو و سه و اماکن اقامتی در استانها بهعنوان نقاهتگاه بیماران کرونایی و استقرار کادر پزشکی، تصریح کرد: این موضوع قبلا در جلسه هیئت دولت و ستاد ملی مقابله با کرونا مطرح شده بود. وزارت بهداشت برای اجاره و پرداخت اجارهبهای این اماکن آمادگی دارد.
به این ترتیب مدیرانکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی میتوانند با اعلام هرچه سریعتر این موضوع به هتلها و اقامتگاهها در استانها، فهرست هتلهای درجه یک، دو و سه را که به این امر علاقهمند هستند در اختیار وزارتخانه قرار دهند تا اسامی هتلها به وزارت بهداشت اعلام شود و دانشگاههای علوم پزشکی هر شهر برای انعقاد قرارداد با هتلها اقدام کنند.
جمشید حمزه زاده رئیس جامعه هتلداران در گفتو گو خبرنگار ایرنا با بیان این که هتل داران کشور نیز آماده کمک به ریشه کن کردن بیماری کرونا هستند، گفت: البته الزامی برای هتل داران وجود ندارد و آنهایی که علاقمند باشند می توانند به این لیست وارد شوند.
وی با بیان این که این کار استانی است و هر شهری شرایط خاص خودش را دارد، گفت: بر اساس نیاز وزارت بهداشت هتل ها در اختیار وزارت بهداشت قرار می گیرد و البته هتلی که در اختیار این گروه قرار می گیرد به صورت صدرصد به این افراد اختصاص خواهد یافت و قطعا پذیرش گردشگر در آن صورت نمیگیرد.
حمزه زاده با بیان این که به طور رسمی بیش از ۲۰۰ هتل و بیش از هزار اقامتگاه غیر خصوصی در کشور وجود دارد، گفت: قطعا تعداد قابل توجهی از این هتلها و اقامتگاهها می توانند در این امر پیشگام شوند.
وی گفت: ما در حال پرس و جو از هتل ها برای فهمیدن میران علاقمندی شان در مشارکت در این طرح هستیم و پس از آن این فهرست را در اختیار وزارت بهداشت قرار می دهیم. البته مساله زمان بر است زیرا باید نحوه پرداخت هزینهها از طرف وزارت بهداشت مشخص شود. همچنین موضوعی که قابل طرح و بررسی است نحوه رسیدگی به این بیماران است.
حمزه زاده گفت: کارکنان هتل ها فقط نحوه رعایت شیوه نامه های بهداشتی در مراکز اقامتی را آموزش دیده اند و چگونگی مراقبت با بیماران کرونایی را نمی دانند قطعا در موارد مشابه نیاز به گفت و گو با وزارت بهداشت وجود دارد. که شاید نیاز باشد بخشی از کادر درمان در این مراکز حضور پیدا کنند.
شیوع کرونا از سال گذشته خسارت جبران ناپذیری به همه صنعت ها و مشاغل زدهاست. شاید گردشگری یکی از صنایعی بود که بیشترین خسارت را دیده است. گردشگری ایران نیز همانند دیگر کشورها آسیب زیادی دیده است. بسیاری از کشورها تبدیل هتل ها به نقاهتگاه بیماران کرونایی را آغاز و تجربه کردهاند. حالا بر اساس دستورات مدیران مربوط ایران نیز برخی از هتل ها در اختیار کادر درمان و یا بیماران کرونایی که دوره اصلی درمان را گذراندهاند و نیاز به مکانی برای استراحت و درمان ها پایانی را دارند، قرار می گیرد.
منبع: ایرنا
گرد آوری شده توسط جعبه نوشته (داک باکس)
دیدگاه
دیدگاه ها غیر فعال است.