برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

تولید ۴ هزار دستگاه سافت استارتر توسط یک دانش بنیان

به گزارش روز چهارشنبه صندوق نوآوری و شکوفایی، مهدی فتحعلی‌پور، مدیر عامل این شرکت دانش بنیان گفت: ما تنها  تولید کننده سافت استارتر در ایران و کشورهای همسایه هستیم.

وی توضیح داد: دستگاه سافت استارتر یک مبدل الکترونیک قدرت AC/AC  است که با کنترل ولتاژ در حین راه‌اندازی و نمونه‌برداری از جریان‌های راه‌اندازی، موتور را به صورت نرم و آهسته راه‌اندازی می‌کند و بعد از راه‌اندازی، تمام حفاظت‌های لازم بر روی الکتروموتور را لحاظ می‌کند. این روش راه‌اندازی در حال حاضر جایگزین روش راه‌اندازی سنتی ستاره مثلث شده است.  

وی ادامه داد: سافت استارتر یا راه‌انداز نرم، یک تجهیز الکترونیکی است که به منظور شتاب‌گیری و شتاب‌دهی (راه‌اندازی و توقف) الکتروموتورهای القایی سه فاز با کنترل ولتاژ اعمال‌شده به موتور در حین راه‌اندازی و توقف طراحی شده است، روش‌های قبلی راه‌اندازی (مستقیم و ستاره – مثلث) به موتور و سیستم‌های برقی آسیب وارد می‌کند که با استفاده از سافت استارتر می‌توان تاثیر آنها را کاهش داد.  

فتحعلی‌پور در مورد بازار هدف این محصول گفت: یکی از پرکاربردترین حوزه‌ها کشاورزی و در موتورپمپ‌های چاه‌های عمیق است،  همچنین می‌توان به راه‌اندازی نرم دستگاه‌های پمپ‌های خلاء، پمپ‌های گریز از مرکز، کمپرسورها، فن‌ها، بلوورها، اگزوسترها، مخلوط کن‌ها، کانوایرها، بلوورهای محوری، فن‌های ملخی، فن‌های محوری، پودر کننده‌ها، پمپ‌های بزرگ، خردکن‌ها، سنگ شکن‌ها، آسیاب‌های چکشی و پله‌های متحرک نیز اشاره کرد.

مدیر عامل این شرکت، میزان تولید کنونی را نزدیک به ۴ هزار دستگاه عنوان کرد و گفت: در حال حاضر پروانه بهره‌برداری برای تولید ۱۰ هزار دستگاه در سال داریم که نزدیک به ۴۰ درصد آن را تولید می‌کنیم اما همچنان بعضی شرکت‌ها و ادارات دولتی با وجود ممنوعیت واردات این محصول از روش‌های دیگر آن را وارد می‌کنند. ما تنها تولید کننده سافت استارتر در ایران و کشورهای همسایه مانند افغانستان، کردستان عراق و کشورهای حاشیه خلیج فارس هستیم.

  مرکز تحقیقات حقوق زنان و خانواده دانشگاه آزاد دامغان افتتاح شد

فتحعلی پور در مورد ویژگی نوآورانه این محصول نیز خاطرنشان کرد: راه‌اندازی و توقف نرم، استارت پالسی (ضربه)، کنترل شیب‌های جریان، کنترل مشخصه پمپ، فیدبک انکودر/تاکو، کنترل و تنظیم مشخصه‌های توقف یا راه‌اندازی برای بارهای متغیر از امکانات و ویژگی‌های نوآورانه این محصول است.
وی در مورد تسهیلات دریافتی این شرکت از صندوق نوآوری و شکوفایی نیز گفت: برای تامین سرمایه در گردش جهت تولید ۵۰ دستگاه سافت استارتر در یک دوره ۶ ماهه، از صندوق نوآوری و شکوفایی به میزان ۱.۸ میلیارد تومان تسهیلات دریافت کردیم.

فتحعلی‌پور برنامه‌های آینده شرکت را راه‌اندازی طرح‌های توسعه و افزایش ظرفیت تولید بیان کرد و گفت: افزایش تولید یکی از برنامه‌های آینده ما برای شرکت است، به همین منظور زمینی به مساحت هفت هزار متر مربع برای اجرای طرح‌های توسعه‌ای خریداری کردیم و تلاش می‌کنیم تا پایان سال ۱۴۰۰ سافت استارتر را به صورت انبوه تولید کنیم.

صندوق نوآوری و شکوفایی به عنوان بزرگترین نهاد تامین مالی شرکت های دانش بنیان فعالیت دارد.

منبع: ایرنا
گرد آوری شده توسط جعبه نوشته (داک باکس)