بازپرداخت بدهی فعالان گردشگری تا پایان سال به تعویق افتاد
به گزارش روز چهارشنبه گروه فرهنگی ایرنا ، ولی تیموری در جمع روسای صنوف تخصصی گردشگری و فعالان این حوزه که با هدف شفافسازی فرآیند ارائه بسته حمایتی بخشی صنعت گردشگری در محل سالن خلیجفارس معاونت گردشگری تشکیل شده بود؛ گفت: نیاز است برای تسریع در پرداخت تسهیلات کرونا فعالان گردشگری چنانچه در قالب راهنمایان گردشگری و یا دفاتر خدمات مسافرتی جای میگیرند؛ در سامانه دفاتر به نشانی اطلاعات خود را بارگذاری کنند و در صورتی که در گروه سایر واحدها قرار دارند؛ ورود به سامانه تاسیسات گردشگری موسوم به جانا به نشانی را در برنامه فوری خود بگنجانند.
معاون گردشگری وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی با اعلام شتاب در تکمیل اطلاعات برای دریافت تسهیلات کرونا، گفت: فعالان گردشگری برای بهرهمندی از تسهیلات بانکی باید هرچه سریعتر در سامانههای مربوطه اطلاعات خود را تکمیل کنند.
معاون گردشگری با بیان اینکه هماهنگی لازم با وزارت کار و بانک مرکزی برای تایید ثبتنام و ارسال پروندهها به شعب بانکها بعمل آمده است؛ یادآور شد: این تسهیلات و همچنین امهال در پرداخت تنها بر اساس درخواست فعالان صورت میگیرد و در غیر اینصورت رویه عادی پیش خواهد رفت.
براساس اعلام روابطعمومی معاونت گردشگری وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ،تیموری در پایان ضمن پاسخ به سوالات فعالان گردشگری و روسای تشکل های تخصصی مربوطه به شفافسازی روند پرداخت تسهیلات کرونا و بسته حمایتی مورد نظر پرداخت و یادآور شد: به موجب مصوبه ستاد ملی کرونا، مقرر شده است پرداخت تمام هزینهها و بدهی فعالان گردشگری شامل مالیات سالهای گذشته، حق بیمه کارفرمایی، بازپرداخت اقساط بانکی و همچنین قبوض حاملهای انرژی تا پایان سال جاری به تعویق افتد.
به گزارش ایرنا، در ابتدای سال ۹۹ دولت تسهیلات ۶ تا ۱۶ میلیون تومانی را برای ۱۴ رسته شغلی آسیب دیده در ازای حفظ شغل اختصاص داد که با توجه به میزان بالای خسارت وارد شده به گردشگری در پیشیوع ویروس کرونا و همچنین محدودیتهای اعمال شده در این حوزه که کماکان نیز ادامه دارد، این تسهیلات به هیچ عنوان پاسخگوی این صنعت نبود.
با توجه ویژه و با پیگیریهای مستمر وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مطابق دستورالعمل مصوب کارگروه اقتصادی مقابله با پیامدهای ناشی از شیوع ویروس کرونا با پرداخت تسهیلات جدید به کسب و کارهای آسیبدیده حوزه گردشگری براساس بنگاه محوری موافقت شد. از این رو به موجب همین مصوبه، مقرر شد پرداخت تمام هزینهها و بدهیهای فعالان گردشگری (مالیات سالهای گذشته، حق بیمه کارفرمایی، بازپرداخت اقساط بانکی، قبوض حاملهای انرژی) تا پایان سالجاری به تعویق افتد.
ولی تیموری معاون گردشگری کشور در تشریح جزئیات بیشتر بسته جدید حمایت بخشی از فعالان گردشگری گفت: مذاکرات و تلاشهای چندماهه بینتیجه نماند و میزان تسهیلات بانکی به تفکیک رستههای شغلی حوزههای گردشگری و نحوه اعطای آن به تایید نهایی رسیده و ابلاغ شد.
وی با بیان اینکه تسهیلات مورد اشاره به تمام کسب و کارهای گردشگری با توجه به نوع فعالیت، بزرگی و کوچکی واحد، درجه و ستاره اختصاص مییابد؛ یادآور شد: بر این اساس تمامی فعالان صنعت گردشگری میتوانند از حداقل ۱۶ میلیون تومان تا ۹۰۰ میلیون تومان وام بانکی با دوره تنفس حدود شش ماه بهرهمند شوند که مصوبه پرداخت این تسهیلات نیز از سوی بانک مرکزی به بانکهای عامل ابلاغ شده است.
معاون گردشگری تصریح کرد: بر این اساس به هتلها، هتلآپارتمان ها، مهمانپذیرها و مراکز اقامتی سنتی و بومگردی تا سقف ۹۰۰ میلیون تومان، دفاتر خدمات مسافرتی بین ۱۵۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان و همچنین به راهنمایان گردشگری ۲۰ میلیون تومان تسهیلات بانکی تعلق میگیرد. لازم به ذکر است که مجتمعهای گردشگری، موسسات اموزش گردشگری، شرکتهای حمل و نقل، واحدهای پذیرایی بینراهی، شرکتهای ارزیابی خدمات گردشگری و ارزیابان و عوامل تطبیق نیز از این بسته بهرهمند میشوند.
تیموری تاکید کرد: بازپرداخت اقساط این تسهیلات با سود ۱۲ درصد از اول اردیبهشتماه سال ۱۴۰۰ خواهد بود و بنگاههایی که با دستورالعمل قبل تسهیلات دریافت کردهاند نیز مجاز به دریافت مابهالتفاوت تسهیلات طبق دستورالعمل جدید خواهند بود.
منبع: ایرنا
گرد آوری شده توسط جعبه نوشته (داک باکس)
دیدگاه
دیدگاه ها غیر فعال است.