بومیسازی دستگاه کشت سلول بنیادی برای نخستین بار در ایران
به گزارش روز چهارشنبه دانشگاه علوم پزشکی ایران، معید دهقانپور فراشاه مدیر این شرکت دانش بنیان با بیان اینکه، دانش فنی طراحی دستگاه «کاندیشن مدیا سرم استم سل» در اختیار سه کشور است و دارای ارزش افزوده فوق العاده ای است گفت : در نظر داریم تا با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران، این محصول را به صورت صنعتی تولید و در بازار ارائه کنیم.
وی اظهارکرد:شرکت ما در زمینه تولید ۹ محصول با مرکز رشد و نوآوری دانشگاه علوم پزشکی ایران قرارداد همکاری دارد و تعاملات خوبی هم برقرار است.
مدیر این شرکت دانش بنیان خاطرنشان کرد: با توجه به شیوع کرونا، ۹ دستگاه تولید کردیم که شامل سیستم های استریل کننده، دستگاه UVC، دستگاه اوزون، تونل های ضد عفونی کننده، مهپاش های اتوماتیک و غیر اتوماتیک، موتورهای NIV، ونتیلاتور و دستگاه تولید ضدعفونی کننده مولتی اکسیدان است. همچنین برای اولین بار در ایران روکش اتوماتیک کفش را طراحی و تولید کردیم.
دهقانپور خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم از جوامع پیشرفته عقب نمانیم، باید دانشگاه ها زیر ساختهای لازم جهت دستیابی به دانشگاه نسل سوم را فراهم کنند تا دانشجویان علاوه بر فراگیری علم و تخصص، توانمندی لازم برای کارآفرینی و کسب درآمد را کسب کنند.
وی اظهار امیدواری کرد، شرکت دانش بنیان او با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران و استفاده از زیر ساخت های موجود نظیر اتاق تمیز (Clean room) بتواند هر چه سریعتر به محصول مشترک نهایی دست یابد.
منبع: ایرنا
گرد آوری شده توسط جعبه نوشته (داک باکس)
دیدگاه
دیدگاه ها غیر فعال است.