برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

تولید تخم‌مرغ ایران به یک میلیون تن در سال رسید

«علیرضا رفیعی پور» روز دوشنبه در مراسم رونمایی از سند برنامه ملی ارتقای کیفیت بهداشتی و تضمین سلامت تخم مرغ که در محل اتاق بازرگانی تهران برگزار شد، افزود: اکنون ایران با این میزان تولید تخم مرغ رتبه ۱۰ تولیدکنندگان جهان را به خود اختصاص داده است.

وی اظهارداشت: اکنون با وجود یک هزار و ۶۳۲ واحد تولیدی مرغ تخم گذار، ۱۴۰ واحد بسته بندی تخم مرغ در کشور فعال است که باید با  اجرای سند ملی ارتقای کیفیت، تعداد این واحدها افزایش یابد.

رییس سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه سرانه مصرف تخم مرغ ۲۰۵ عدد در سال است، افزود: سالانه ۱۶ میلیارد عدد تخم مرغ در کشور تولید می شود که رقم قابل توجهی است.

رفیعی پور تصریح کرد: اکنون همکاری بخش خصوصی و حاکمیت در جهت تامین امنیت غذایی مردم شکل گرفته است که باید این مهم حفظ شود.

رییس سازمان دام پزشکی کشور با اشاره به اینکه اجرای الگوی بسته بندی تخم مرغ در کشور دارای پیشینه ۱۸ ساله است، ادامه داد: ۲۰ درصد مصرف خانوار و ۲۵ درصد مصرف صنعتی در قالب این طرح ملی تولید و تامین می شود که رقم مناسبی نیست و باید افزایش یابد.

به گفته رفیعی پور، تضمین کیفیت و بهداشتی شدن فرآورده های خام دامی و حفظ ارزش غذایی آنان از جمله تخم مرغ توسط سازمان دامپزشکی و معاونت امور دام و بخش خصوصی انجام می شود تا مصرف کنندگان با اطمینان این محصولات را مصرف کنند.

مصرف روغن مضر، جز تبلیغات رسانه‌هاست

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی افزایش سرانه مصرف تخم‌مرغ را نیازمند فرهنگ سازی دانست و گفت: با توجه به اینکه فرهنگ سازی عموم مردم کار دشواری است، اما سند برنامه ملی ارتقای کیفیت تخم مرغ نخستین گام در این جهت به شمار می رود.

  بیش از ۱۴٠ بسته خدمتی به شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور عرضه می‌شود

«مرتضی رضایی» افزود: این درحالیست که هر روز در رسانه های عمومی مصرف محصولات مضری همچون روغن خوراکی تبلیغ می‌شود اما برای محصولاتی مفید همچون شیر و تخم مرغ نه تنها تبلیغ نمی شود بلکه مسائل غیرکارشناسی مطرح می کنند.

وی اظهارداشت: طی سال‌های اخیر سندهای زیادی امضا و رونمایی شده که یا پیاده‌سازی نشده و یا مورد اقبال قرار نگرفته است، به همین منظور انتظار می رود به این رونمایی‌ها اکتفا نکنیم و کارهای اجرایی با جدیت بیشتری انجام دهیم.

معاون تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه تخم‌مرغ غذای مفید و سودمندی است، گفت: با وجود تمام خواصی که این محصول دارد، سرانه مصرف هنوز به حد انتظار نرسیده که دلیل آن عدم فرهنگ‌سازی صحیح و مناسب است.

رضایی درباره بسته بندی محصول تخم‌مرغ گفت: همه تولیدکنندگان در زنجیره تولید تا مصرف اعم از شرکت های بسته بندی، پخش و بازارهای مصرف باید از نحوه بسته بندی اطلاع لازم را داشته باشند تا بدون مشکل اقدام به تولید کنند.

سند برنامه ملی ارتقای کیفیت بهداشتی و تضمین سلامت تخم‌مرغ امروز با حضور «مرتضی رضایی» معاون امور دام وزیر جهاد کشاورزی و «علیرضا رفیعی پور» رییس سازمان دامپزشکی کشور رونمایی شد.

منبع: ایرنا
گرد آوری شده توسط جعبه نوشته (داک باکس)