پیگیری ارائه تسهیلات به هنرمندان در اولویت است
سید محمد مجتبی حسینی در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایرنا با تشریح جزئیات ارائه تسهیلات به هنرمندان، گفت: اولویت اصلی و مهمترین دغدغه این نهاد توجه به آسیبهایی است که به دلیل تعطیلی فعالیتها به هنرمندان و فعالان هنر وارد شده است.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: علیرغم اینکه ارائه تسهیلات در حوزه اختیارات معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نبوده، به عنوان یک مسئولیت فراموش شده آن را از قلم نیانداخته و با جدیت دنبال کرده و تا حصول نتیجه پیگیر خواهیم بود.
وی افزود: یکی از مواردی که معاونت هنری با آن روبرو بود بانک اطلاعات دادههاست، چون بانک اطلاعاتی از هنرمندان و فعالیتهایشان وجود نداشت. برخی از گروههای هنری بر اساس نظامهای حقوقی تثبیت نشدند، از این رو مذاکراتی با وزارت کار، رفاه و امور اجتماعی و سازمان برنامه و بودجه یا نهادهای مرتبط دیگر انجام شده و در حال اقدام است.
حسینی در عین حال تصریح کرد: اصلی ترین فعالیت مجموعه معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تامین منابعی است که بتوانیم حمایت هایی از جامعه هنری داشته باشیم. در این زمینه تشکل های هنری همراهی و مشارکت می کنند و ما هم در دولت تلاش می کنیم تا منابعی را برای این امر فراهم کنیم.
تلاش برای ارائه تسهیلات بهتر به اهالی هنر با حمایت دولت تدبیر و امید
حسینی در ادامه سخنان خود به دیگر جزئیات ارائه تسهیلات به اهالی هنر و هنرمندان هم اشاره کرد و اظهار داشت: معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان یکی از طرفهای پیگیر، موضوع را دنبال میکرد تا اطلاعات هنرمندان در رشتههای مختلف تجمیع و با استاندارهای لازم باز تنظیم شده و در سامانه قرار بگیرد.
معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، تاکید کرد: ما همچنان این مساله را دنبال خواهیم تا دیون و تسهیلات و خدماتی که امکان پرداخت به هنرمندان و اهالی هنر هست، با سرعت هر چه بیشتر و به بهترین شکل ممکن و در خورشان این قشر ارائه و پرداخت شود.
وی اضافه کرد: مثلاً در سامانه کارا، از سمت معاونت هنری قریب به ۵۰ میلیارد تومان، ثبت درخواست شده که پروندهها نیز تکمیل شده است، تا اواخر مرداد ماه ۹۹ بیش از ۸ میلیارد تومان پرداخت شده است و مابقی نیز در حال انجام است.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین یادآور شد: وام ۴ درصدی، وام ویژهای که ۲۰۰ میلیارد تومان است و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، از صندوق ذخیره امید، بر اساس دادههایی که معاونت هنری در جمعآوری و ساماندهیشان بسیار کوشید، در حال اقدام است که پرداخت شود.
استفاده از فضای مجازی به عنوان یک ظرفیت
معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه سخنان خود به شرایط امروز ادامه شیوع کرونا در کشور اشاره کرد و افزود: فضای مجازی در این شرایط که مردم بیشتر در خانه هستند بیشتر مورد توجه قرار گرفت و فرصتی برای آزمون ارائه آثار در فضای مجازی شد که البته این آزمون از نظر امکان، قابلیت های فضای مجازی و شرایط آن در کشور ما، چگونگی اقبال مردم و مسایل اقتصادی هنر در فضای مجازی در شاخه های مختلف هنر با توجه به ویژگی های هر کدام قابل برررسی است تا محدودیت ها، فرصت ها و ضرورت های فضای مجازی برای استفاده در حوزه هنر شناسایی و بررسی شود.
همین امروز یا فردا هم اگر مشکل کرونا حل شود، ظرفیت استفاده از فضای مجازی، به زندگی همه ما اضافه شده است و دیگر نمیتوانیم به این فکر کنیم که حتی بدون کرونا، صرفا در محدودهای که تا سال گذشته در آن فعالیت میکردیم و شاید برای ما بسندگی داشت و احساس می کردیم کافی است، باقی بمانیم.
حسینی تصریح کرد: معتقد هستیم که از دل تهدید کرونا میتوان به فرصت های خوب و بهینه برای توجه از همه ظرفیتها برای معرفی هنر و آثار هنرمندان استفاده کرد تا همگان با ابعاد مختلف این ظرفیت ها آشنا شوند.
رشد در منابع انسانی هنر
معاون وزیر فرهنگ و ارشاداسلامی در عین حال تاکید کرد: خوشبختانه رشدی که در طول چهار دهه گذشته در منابع انسانی هنر بوجود آمده است، این امکان را به ما میدهد که از هنرمندان کاربلد که بسیاری از آنها در حوزه های بینا رشتهای، دارای نظریه هستند برای کشف ظرفیت های جدید استفاده کنیم.
حسینی ادامه داد: ما تلاش می کنیم که برای شناسایی و کشف ظرفیت های جدید در حوزه های بینا رشته ای که دارای نظریه هستند به کار بگیریم تا حصول نتیجه نهایی هم موضوع را پیگیری خواهیم کرد.
منبع: ایرنا
گرد آوری شده توسط جعبه نوشته (داک باکس)
دیدگاه
دیدگاه ها غیر فعال است.