سیستمهای الکترونیکی فرکانس بالا با کیفیتی جهانی طراحی شد
یک شرکت دانشبنیان با اتکا به توان مهندسان و فارغالتحصیلان نخبه کشوری محصولاتی را در حوزه مخابرات تولید کرد که میتوان به «دستگاههای فرستنده و گیرنده فیبرنوری»، «سوییچهای PoE تجاری و صنعتی»، «مبدلهای ویدئو به فیبرنوری با فناوری CWDM» و «مودمهای نوری محصولات اتوماسیون تصویری» و «محصولات پسیو مانند پچکورد و پیگتیل» اشاره کرد.
فرهاد ربیعی مدیر عامل این شرکت دانشبنیان گفت: مبدل فیبر نوری از محصولات این شرکت دارای چهار قسمت فرستنده، تقویتکننده و گیرنده نوری است، فرستنده اطلاعات را به صورت سیگنالهای نوری تولید کرده و رمزگذاری میکند. فیبر نوری برای انتقال سیگنالهای نوری تا فواصل دور به کار گرفته می شود.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به تضعیف سیگنالهای نوری در فواصل زیاد از تقویتکننده نوری برای تقویت آنها استفاده میشود و در نهایت گیرنده نوری نیز این سیگنالها را دریافت و رمزگشایی میکند، مبدل فیبر نوری معموما سیگنالهایی مانند سیگنال تصویر، صوت، اترنت، تلفن و داده را به سیگنال نوری تبدیل میکند که این سیگنالها برای انتقال بر روی بستر فیبر نوری در فرستنده و تبدیل سیگنال نوری به سیگنال خروجی در گیرنده مورد استفاده قرار می گیرد.
به گزارش روز دوشنبه ایرنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مسوول این شرکت دانش بنیان اظهارداشت : مبدل فیبر نوری سیگنالهای شبکه را از کابلهای مسی دریافت و آن را به یک سیگنال نوری تبدیل می کند سپس آن را به وسیله کابل فیبر نوری انتقال میدهد، در انتهای کابل فیبر نوری، گیرنده مبدل فیبر نوری وجود دارد که سیگنال را مجدد دریافت میکند و پس از بررسی دوباره، آن را به کابل مسی باز میگرداند.
ربیعی ادامه داد: محصولات این شرکت در کل کشور توزیع میشود، محصولاتی که تاثیر زیادی در کاهش ارزبری دارد، اگر این محصولات به تولید انبوه برسد بخش بزرگی از نیاز حوزه فناوری اطلاعات و مخابرات تامین میشود.
وی همچنین گفت: سفارشات داخلی برای خرید محصولات بالا است به همین دلیل فرصت برای فکر کردن به بازارهای خارجی و صادرات محصولات را نداریم اما اگر شرایط برای صادرات فراهم شود قطعا محصولاتی با کیفیت جهانی به دیگر کشورها ارایه میکنیم.
منبع: ایرنا
گرد آوری شده توسط جعبه نوشته (داک باکس)
دیدگاه
دیدگاه ها غیر فعال است.