برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

معین: پاندمی کرونا، سبب خیزش فراگیر در علوم پزشکی شد

به گزارش روز شنبه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر مصطفی معین اظهار داشت: در مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی دانشگاه علوم پزشکی تهران پژوهشگران جوان و سایر همکاران کوشاتر از قبل به مطالعه و پیشنهاد ایده ها و موضوعات جدید تحقیقاتی در این زمینه پرداخته اند و چندین طرح پژوهشی پس از بررسی سریع به دانشگاه و وزارتخانه (نیماد) برای تامین منابع مالی و اجرا پیشنهاد شده است.

وی افزود: الزامات در خانه ماندن، فاصله گذاری، دورکاری و استفاده از اینترنت و فضای مجازی و نیز عدم اتلاف وقت همکاران در ترافیک متراکم و دودآلود خیابان های تهران فرصت بیشتری را برای آنان برای بررسی و مطالعه، نوآوری و بحث و تبادل نظر به وجود آورده است.

معین گفت: از آغاز پاندمی Covid-۱۹ تا این زمان وقفه ای در فعالیت های پژوهشی، آزمایشگاهی و خدمات تشخیصی و درمانی مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی (با رعایت دقیق توصیه های بهداشتی) ایجاد نشده است.

فعالیت‌های مرکز در زمینه کرونا

وی اظهار داشت: خوشبختانه با برنامه ریزی به عمل آمده و تلاش جمعی همکاران در مرکز تحقیقات ایمونولوژی و آسم و آلرژی، از آغاز پاندمی Covid-۱۹ تا این زمان وقفه ای در فعالیت های پژوهشی، آزمایشگاهی و خدمات تشخیصی و درمانی، با رعایت دقیق توصیه های بهداشتی، ایجاد نشده است.

معین افزود: با توجه به ضرورت فاصله گذاری اجتماعی و هماهنگ با سیاست های دانشگاه علوم پزشکی تهران و ستاد ملی مبارزه با کرونا، طبق برنامه تنظیم شده زیرنظر معاونت مرکز هر کدام از همکاران حداقل ۲ روز در هفته به صورت حضوری و در سایر روزها به صورت دورکاری وظایف خود را انجام می دهند. ارتباط و هماهنگی مستمر میان همکاران و مدیریت مرکز تحقیقات نیز با ایجاد گروه  IAARI در برنامه واتس اپ به وجود آمده است.

  عرصه مقابله با کرونا به نمایش وحدت عناصر حاکمیت نظام تبدیل شد

رئیس مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: وقوع پاندمی کرونا به نوعی دستاورد توسعه نامتوازن و ناپایدار تمدن بشری در دو سده گذشته بوده است، این چالش ملی و جهانی در دل خود می تواند تهدیدهای جدید یا فرصت های نابی را به همراه داشته باشد. درس گرفتن و عبرت گیری از این پدیده مخوف و جهانگیر هم بر عهده دولت ها، هم نخبگان علمی و دانشگاهی و هم توده مردم خواهد بود.

دانشگاهیان، پژوهشگران، استادان و دانشمندان جوان با عزمی جدی و انگیزه ای دوچندان می توانند با خلاقیت و نوآوری و تلاش علمی جمعی، چراغ راهی برای برون رفت جامعه و کشور خود از اینگونه بحران ها، پیش بینی و پیشگیری از تکرار آنها و کمک به تامین سلامت و امنیت و پیشرفت جامعه خود باشند.

منبع: ایرنا
گرد آوری شده توسط جعبه نوشته (داک باکس)